Dvd
Engels

Hotel Transsylvanië

Genndy Tartakovsky (regisseur), Mark Mothersbaugh (componist), Adam Sandler (uitvoerder)
Titel
Hotel Transsylvanië
Regisseur
Genndy Tartakovsky
Componist
Mark Mothersbaugh
Uitvoerder
Adam Sandler  (stem) Andy Samberg  (stem) Selena Gomez 1992- (stem) Kevin James  (stem) Steve Buscemi 1957- (stem) Cee-Lo Green 1975- (stem)
Uniforme titel
Hotel Transylvania
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2013
1 dvd-video
Oorspr. opname
2012
Speelduur
88 min.
Aantekening
Taalkeuze: Nederlands, Vlaams, Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
EAN
8712609657074

Over Genndy Tartakovsky

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Boungawa

Genndy Tartakovsky (Russisch: Геннадий Борисович Тартаковский, Gennadi Borisovitsj Tartakovski), (Moskou, 17 januari 1970) is een Amerikaanse televisie-animator en producent die in de toenmalige Sovjet-Unie geboren is. Zijn bekendste creaties zijn Dexter's Laboratory, The Powerpuff Girls, Samurai Jack, Star Wars: Clone Wars en Sym-Bionic Titan.

Filmografie

Regisseur

  • 2 Stupid Dogs (1993)
  • Dexter's Laboratory (1996)
  • The Powerpuff Girls (1998–2000)
  • Dexter's Laboratory: Ego Trip (1999)
  • Samurai Jack (2001)
  • Dexter's Laboratory: Chicken Scratch (2002)
  • Star Wars: Clone Wars (2003)
  • Maruined (2009)
  • Sym-Bionic Titan (2010–2011)
  • Hotel Transylvania (2012)
  • Hotel Transylvania 2 (2015)
  • Hotel Transylvania 3: Summer Vaca…Lees verder op Wikipedia